Skip to main content

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club udkommer til Nintendo Switch torsdag den 29. august

fredag, 2. august 2024
Indtag rollen som privatdetektiv hos Utsugi Detective Agency og hjælp politiet med at opklare en mordsag, når Emio - The Smiling Man: Famicom Detective Club lanceres til Nintendo Switch torsdag den 29. august. Undervejs skal du undersøge sporene og indsamle vidneudsagn for at finde potentielle forbindelser til fortidens grusomme begivenheder i dette interaktive drama.

I Emio - The Smiling Man: Famicom Detective Club er en studerende blevet fundet død på en uhyggelig måde, hans hoved dækket af en papirpose med et uhyggeligt smilende ansigt tegnet på. Denne foruroligende tegning har en slående lighed med et tilbagevendende spor i en række uopklarede mord for 18 år siden - og med Emio (den smilende mand), en morder i vandrehistorien, som siges at give sine ofre "et smil, der vil vare evigt".

Emio - The Smiling Man: Famicom Detective Club er den første nye Famicom Detective Club-historie i 35 år og følger de to tidligere dele i serien, som senest er genudgivet til Nintendo Switch: Famicom Detective Club: The Missing Heir og Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind.

Er en seriemorder vendt tilbage, eller er det en copycat, der står bag? Er disse forbrydelser inspireret af Smiling Man-vandrehistorien, eller er det oprindelsen til den? Du vil opdage svarene og meget mere, mens du efterforsker i Emio - The Smiling Man: Famicom Detective Club.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark