Skip to main content

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club udkommer i dag til Nintendo Switch

torsdag, 29. august 2024
Undersøg sporene og indsaml vidneudsagn for at finde eventuelle forbindelser til fortidens grusomme begivenheder i dette interaktive drama.

Indtag rollen som assisterende privatdetektiv hos Utsugi Detective Agency og hjælp politiet med at opklare en mordsag i Emio - The Smiling Man: Famicom Detective Club, der lanceres til Nintendo Switch i dag. I dette interaktive drama skal du følge sporene og indsamle vidneudsagn for at finde eventuelle forbindelser mellem en nutidig sag og grusomme begivenheder i fortiden.

I Emio - The Smiling Man: Famicom Detective Club er en studerende nemlig blevet fundet død på en uhyggelig måde. Ligets hoved er dækket af en papirspose med et uhyggeligt smilende ansigt tegnet på - ligesom ofrene for Emio, den smilende mand – der er morderen i en vandrehistorie. Som den assisterende privatdetektiv får du til opgave at hjælpe politiet med at opklare denne forbrydelse, som minder om en række uopklarede mord for 18 år siden. Er en seriemorder vendt tilbage, eller er det en copycat, der står bag? Er disse forbrydelser inspireret af Smiling Man-vandrehistorien, eller er de ligefrem oprindelsen til den?

Den velkendte figur Ayumi Tachibana fra Utsugi-detektivbureauet er for første gang i Famicom Detective Club-serien spilbar i udvalgte dele af spillet. Det er din opgave at dykke dybt ned i denne intense story om mistanker, isolation og skrøbelighed.

Allerede nu kan du starte en tidlig efterforskning af den afskyelige forbrydelse med en gratis demo i tre dele af Emio - The Smiling Man: Famicom Detective Club, som er tilgængelig i Nintendo eShop til Nintendo Switch. Du kan downloade demoversionen nu og spille dig igennem prolog, kapitel 1 og 2, mens kapitel 3 automatisk bliver tilføjet om morgenen den 28. august. Gemte data kan overføres til den fulde version af spillet, hvis det anskaffes.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark