Skip to main content

Gratis demo til Emio - The Smiling Man: Famicom Detective Club tilgængelig fra 20. august

mandag, 19. august 2024
Demoversion i tre dele, der dækker spillets første tre kapitler, lader dig opleve begyndelsen på efterforskningen helt gratis.

Allerede inden Emio - The Smiling Man: Famicom Detective Club udgives den 29. august kan du starte efterforskningen af en grum forbrydelse med den gratis demoversion i tre dele af, som vil være tilgængelig på Nintendo eShop til Nintendo Switch.

Fra den 20. august kan du downloade den første del af den gratis demo og spille dig igennem prologen og første kapitel. Yderligere to kapitler vil herefter automatisk blive tilføjet demoen: Kapitel 2 om morgenen den 23. august og kapitel 3 om morgenen den 28. august. Du kan overføre dine fremskridt til den fulde version af spille.

I Emio - The Smiling Man: Famicom Detective Club er en studerende blevet fundet død på en uhyggelig måde, hans hoved er dækket af en papirpose med et uhyggeligt smilende ansigt tegnet på - ligesom ofrene for Emio – The Smiling Man, der er en morder fra vandrehistorien af samme navn. Du indtager rollen som assisterende privatdetektiv, og får til opgave at hjælpe politiet med at opklare denne forbrydelse, der minder om en række uopklarede mord 18 år tidligere. Er en seriemorder vendt tilbage, eller er det en copycat, der står bag? Er disse forbrydelser inspireret af Smiling Man-historien, eller er det oprindelsen til den?

Som en del af Utsugi-detektivbureauets fortsatte eventyr er den velkendte figur Ayumi Tachibana for første gang i Famicom Detective Club-serien også spilbar i udvalgte dele af spillet.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark