Skip to main content

I dag udkommer Super Mario Party Jamboree

torsdag, 17. oktober 2024
Glæd dig til den hidtil største fest i Super Mario Party Jamboree, der udkommer i dag til Nintendo Switch. Spillet indeholder over 110 minispil, der er det største antal i noget Mario Party-spil til dato.

Med 22 figurer til din rådighed byder spillet også på det største antal figurer fra hele Mushroom Kingdom end noget tidligere Mario Party. Der er syv brætspilsbaner at vælge imellem i Mario Party-mode, herunder fem nye brætspilsbaner og to nye versioner af klassiske baner fra tidligere Mario Party-titler. Du kan spille Mario Party-mode lokalt med venner eller online med andre spillere fra hele verden.

Indimellem dukker der også figurer op på banerne som såkaldte Jamboree Buddies. De dukker bare op en gang imellem, så prøv at være den første til at hilse på dem. Jamboree Buddies hjælper spillerne med alle mulige smarte evner såsom at kopiere genstande fra de modstandere, der passeres, give ekstra til et terningkast og endda give spillerne mulighed for at købe to stjerner på én gang.

Grib dine Joy-Con-controllere til tre nye bevægelsesbaserede spiltilstande, herunder Paratroopa Flight School, Toad's Item Factory og Rhythm Kitchen. Du kan også konkurrere og slå dig sammen med andre spillere over hele verden i en række Bowser Challenges, der omfatter Koopathlon og Bowser Kaboom Squad.

Eller tag en pause fra multiplayer og gå solo i Party-Planner Trek. Her kan du frit bevæge dig rundt på fem af banerne og spille minispil for at hjælpe med at arrangere festen, hvor du kan indsamle Mini Stars, udføre opgaver og meget mere undervejs.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark