Skip to main content

Indie World/Nintendo Direct: Partner Showcase

tirsdag, 27. august 2024
Nintendos første side-om-side Indie World- og Nintendo Direct: Partner Showcase-præsentationer afslørede en enorm række spil fra udgivelses- og udviklingspartnere, der lanceres til Nintendo Switch i løbet af vinteren 2024 og derefter.

I Indie World Showcase-udsendelsen så vi en række opdateringer samt nogle overraskende lanceringer, som fx 2D-platformeventyret Pizza Tower, der blev lanceret direkte efter udsendelsen. Vi fik også en gratis opdatering til det anmelderroste pokerlignende kortspil Balatro med Balatro: Friends of Jimbo-pakken. Desuden blev det annonceret, at Coffee Talk Tokyo udkommer til Nintendo Switch i 2025.

Umiddelbart efter Indie World Showcase fulgte en Nintendo Direct: Partner Showcase, hvor vi fik serveret højdepunkter som et gensyn med action-adventure-klassikeren Yakuza Kiwami, der lanceres til Nintendo Switch den 24. oktober. Vi fik en flot fejring af Tetris-serien med Tetris® Forever, der udkommer i 2024. Hvis du hellere vil slå dig selv ud i en rigtig træning, udkommer Fitness Boxing 3: Your Personal Trainer den 5. december. Hvis du på den anden side hellere vil have et charmerende og superhyggeligt spil, udkommer MySims: Cozy Bundle den 19. november, og sidst, men ikke mindst, udkommer Sid Meier's Civilization VII til Nintendo Switch den 11. februar 2025.

Ud over alt dette fik vi også opdateringer til titler som STAR WARS: Hunters™ og det klassiske rollespil DRAGON QUEST III HD-2D Remake. Vi fik også en lille forsmag på det ”End of Summer"-event, der venter os i Disney Dreamlight Valley.

Her er de spil, der blev vist under Indie World-udsendelsen:

  • Pizza Tower: I dette superhurtige platformeventyr handler det om at holde sig i bevægelse, mens man udforsker tårnet for at samle point og pizzaingredienser! Faktisk skal Peppino Spaghetti ødelægge selve pizzatårnet for at have en chance for at redde sin restaurant. Ræs gennem tårnet med lysets hastighed, mens du smadrer fjender og tilpasser dig tårnets konstant udfordrende forhindringer. Spillets 2D-grafik minder om 90'ernes skøreste tegnefilmsserier, og det bedste af det hele er, at spillet er ude nu!
  • Balatro: Jimbos venner: I denne gratis opdatering til det anmelderroste roguelike kortspil Balatro kan du nu bruge kort baseret på mere berømte spilserier, og du kan spille endnu flere ”ulovlige” pokerhænder, opdage nye jokere, der ændrer spillet, og endnu flere utrolige kombinationer! De spil, der er repræsenteret i denne opdatering, er ingen ringere end The Witcher 3: The Wild Hunt, Vampire Survivors, Dave the Diver og Among Us. Hvert spil pryder sit eget kort, og denne gratis opdatering er ude nu til Nintendo Switch!
  • Coffee Talk Tokyo: Den visuelle roman Coffee Talk Tokyo er det næste spil i den prisbelønnede Coffee Talk-serie. Her indtager du rollen som barista på en natlig kaffebar i Tokyo, og de besøgende, som nogle gange også er af den overnaturlige slags, har alle menneskelige udfordringer. Lyt til cafégæsternes historier, servér for dem og tilbyd et medfølende øre - alt sammen til afslappende baggrundsmusik af seriens komponist Andrew Jeremy. Coffee Talk Tokyo udkommer til Nintendo Switch i 2025.
  • PowerWash Simulator - Shrek Special Pack DLC: Vask skidt og snavs væk på fem eventyrkort fra Shrek-universet, herunder Shreks egen sump og dragens hule, i denne nye DLC-pakke (sælges separat). Desuden kan du samarbejde med en ven over internettet eller påtage dig rengøringsjobbet sammen med op til fem andre spillere. PowerWash Simulator - Shrek Special Pack DLC udkommer til Nintendo Switch i efteråret 2024.
  • Peglin: I dette roguelike rollespil, der er stærkt inspireret af boldspillet pachinko, er du på jagt efter hævn over en række guldstjælende drager. Sigt med dine kugler og slagpinde for at gøre mest mulig skade i de turbaserede kampe. I løbet af spillet kan du samle (og opgradere) forskellige typer kugler. Du vil også bemærke, at de pinde, du sigter på, kan have unikke egenskaber, og der er også relikvier, som kan give nogle helt spektakulære kombinationer! For hver runde, du spiller, kan du udforske nye kort og låse op for nye sværhedsgrader. Så du er klar til at tage kampen op mod dragerne nu, da spillet blev lanceret lige efter gårsdagens udsendelse!
  • Morsels: Tag kampen op mod de onde katte og andre uhyggelige væsner i dette roguelike-spil, hvor du spiller som en lille mus. Under den farlige oververden finder du det mystiske væsen Fatberg, som ved hjælp af nogle magiske kort kan give dig evnen til at forvandle dig til en række små monstre, bedre kendt som Morsels. Du får derefter mulighed for at forvandle dig til disse mystiske monstre, der hver især har deres egne unikke egenskaber. Med andre ord er det op til dig at tage kampen op mod de nuttede katte, når Morsels lanceres til Nintendo Switch i februar 2025.
  • Wobbly Life: En farverig, åben verden venter på dig i den fysikbaserede titel Wobbly Life, hvor næsten alt er interaktivt. Spillet starter med, at din bedstemor smider dig ud af huset, og det er på tide, at du får et job! Du kan påtage dig mere end 50 unikke jobs og missioner, men hvis det er for meget for dig, er der intet, der forhindrer dig i at invitere venner over, så I kan gennemføre missionerne sammen, enten online eller på sofaen. Når du har tjent din første løncheck for et veludført job, kan du bruge pengene til at købe mere end 90 forskellige køretøjer og over 250 beklædningsgenstande. Verden er med andre ord din østers i et spil fyldt med minispil, en skør story, sjove missioner og masser af overraskelser. Vrik dig ind i Wobbly Life, når spillet udkommer til Nintendo Switch i december 2024.
  • Gå på date med alt: I denne sjove datingsimulator kan du date 100 figurer baseret på ting i dit hjem, fra køkkenmaskiner til møbler og endda abstrakte begreber. Så skru endelig charmen på, når du begiver dig ud på et datingeventyr, du aldrig vil glemme! Alle figurerne har stemmer, og du vælger selv, hvilke dialogmuligheder der passer til din flirtestil. Du vil få venner, finde kærligheden og måske endda gøre nogen rigtig jaloux eller vred. Date Everything! udkommer den 24. oktober til Nintendo Switch.
  • Neva: Fra skaberne af det anmelderroste spil GRIS kommer Neva - et følelsesladet actioneventyr, der følger Alba, en ung kvinde, som knytter bånd til den nysgerrige ulvehvalp Neva efter sit traumatiske møde med onde kræfter. Sammen begiver I jer ud på en farlig rejse gennem den engang så smukke og frodige verden, der nu er ved at gå i opløsning omkring jer. I starten af spillet er det Alba, der skal tage sig af Neva, men som eventyret skrider frem, er det Neva, der frygtløst må forsvare sin moderfigur. Oplev en gribende fortælling om båndet mellem en mor og hendes barn, når Neva udkommer til Nintendo Switch den 15. oktober.
  • Sea of Stars - Throes of the Watchmaker DLC: Udforsk en urværksverden i miniformat i denne gratis downloadpakke til det anmelderroste og prisbelønnede rollespil Sea of Stars. Gør dig klar til en rejse fyldt med både kuriositeter og vidundere, når Valere og Zale skal følge nye regler for at stoppe et forbandet karneval. Zale skal forvandle sig til en jonglør, mens Valere skal udgive sig for at være akrobat. Sammen med den nye spilbare figur Arty skal de udforske nye områder og fangekældre, møde nye fjender og bosser og løse gåder - alt sammen for at redde Horloge! Downloadpakken vil også fungere med den kommende multiplayerfunktion, så tre spillere kan gå sammen om en rigtig eventyrsession i sofaen. Et ondt, men smukt eventyr venter, når DLC-pakken Sea of Stars - Throes of the Watchmaker lanceres til Nintendo Switch i foråret 2025.
  • Moth Kubit: Du kan klatre op ad karrierestigen i dette surrealistiske rollespil, hvor du indtager rollen som Moth Kubit, et almindeligt insekt, der for nylig er blevet forfremmet. Men pas på, for der er masser af mysterier på denne insektdrevne arbejdsplads. Og når noget så behageligt som ”Final Process” beskrives, er det op til dig at finde ud af, hvem du kan blive venner med, og hvem der skal udryddes via verbale dueller med en række forskellige dialogvalg. Hvert valg påvirker, hvordan historien udvikler sig, så det er vigtigt at holde tungen lige i munden! Denne bizarre verden gemmer på en række hemmeligheder, og du vil kunne låse op for en række forskellige slutninger i spillet! Moth Kubit udkommer til Nintendo Switch i foråret 2025.
  • PICO PARK 2: Teamwork er nøglen i efterfølgeren til det actionbaserede puzzle- og platformspil PICO PARK. To til otte spillere kan arbejde sammen lokalt eller online om at komme igennem over 60 baner fulde af udfordringer og forhindringer. Så der kræves en god kombination af strategi og koordineret bevægelse. Funktionerne WORLD, ENDLESS og BATTLE er også tilbage, og der venter dig endnu flere udfordringer i den helt nye DARK-funktion. I DARK bliver både færdigheder - og venskab - sat på prøve! PICO PARK 2 er ude nu.

Derudover så vi en montage af en række andre titler, der kommer til Nintendo Switch:

  • The Plucky Squire er et charmerende actioneventyr, hvor historiebogsfigurer skal hoppe mellem en 2D- og en 3D-verden for at løse gåder og bekæmpe skurke. Spillet udkommer den 17. september.
  • Shovel Knight: Shovel of Hope DX: En fornyet version af platformklassikeren, nu med hele 20 spilbare figurer, problemfri online multiplayer og et væld af nye funktioner, der lanceres i 2025.
  • On Your Tail er en detektivhistorie og livssimulator, hvor du spiller som den modige unge detektiv Diana, der skal afsløre den tyv, der truer en charmerende kystby. Spillet lanceres den 21. november.
  • Cuisineer kombinerer dungeons med restaurantledelse i en sød og velsmagende blanding, udkommer den 28. januar 2025.
  • Metal Slug Tactics: Oplev den eksplosive charme i METAL SLUG-serien på en helt ny måde i dette dynamiske rollespil, der kombinerer klassisk arkadeaction med taktiske momenter. Spillet lanceres i efteråret 2024.
  • Europa er et 3D-actionplatformspil, der lader dig svæve, flyve og dykke gennem fantastiske landskaber. Spillet udkommer den 11. oktober, men en gratis demo er allerede tilgængelig.

Og her er de spil, der blev præsenteret under Nintendo Direct: Partner Showcase:

  • Yakuza Kiwami: Det anmelderroste actioneventyr, der startede den ikoniske Yakuza-serie, er her endelig. Udforsk det realistiske, moderne underholdningsdistrikt Kamurocho i Japan, mens et episk drama udspiller sig! Du bliver tvunget til at tage kampen op i gaderne med en række forskellige kampstile, bruge genstande omkring dig som våben og selvfølgelig afslutte kampen med et brag! Yakuza Kiwami udkommer til Nintendo Switch den 24. oktober.
  • Tetris® Forever: Træd ind i et virtuelt Tetris-museum og vær med til at fejre 40-års jubilæet for den legendariske spilserie! Tetris Forever samler klassiske titler fra en lang og anerkendt historie, herunder den originale NES-version af Tetris fra 1988, Tetris 2 + Bombliss, Tetris Battle Gaiden og meget mere. Men det stopper ikke der - du kan også opleve en helt ny form for Tetris, Tetris Time Warp, hvor du springer mellem spil fra hele seriens historie. Samlingen indeholder også helt nye dokumentarvideoer, digitale artefakter og en interaktiv tidslinje. Tetris Forever lanceres til Nintendo Switch i år. Derudover kommer NES-versionen af Tetris til Nintendo Switch Online til vinter, og en ny Tetris 99 Grand Prix-event vil også være tilgængelig til vinter.
  • Fitness Boxing 3: Your Personal Trainer: Pift din træning op med din egen personlige træner. Træn i dit eget tempo i Quick Workout-tilstand, My Drills og meget mere. Det er endda muligt at sidde ned, mens man bokser, med helt nye træningsmuligheder. Fitness Boxing 3: Your Personal Trainer udkommer til Nintendo Switch den 5. december.
  • MySims: Cozy Bundle: Genoplev to seje MySims-spil i denne nye samling. Bliv venner med supersøde figurer, tag på kreative eventyr, og tilpas din by i MySims og MySims Kingdom. Spillene kombinerer hyggelig livssimulering med gribende historiefortællende elementer. MySims: Cozy Bundle udkommer den 19. november eksklusivt til Nintendo Switch.
  • Sid Meier's Civilisation VII: Oplev menneskets historie ... eller gør den til din egen. Den klassiske strategiserie er endelig tilbage, og som tidligere får du mulighed for at bygge menneskehedens største vidundere og udvide de territorier, du kontrollerer. Denne gang kan du også spille som den japanske leder Himiko fra det tredje århundrede. Vil dine monumenter holde til tidens tand, eller vil din civilisation kollapse, indtil der kun er ruiner tilbage? Det er alt sammen op til dig, når Sid Meier's Civilization VII lanceres til Nintendo Switch den 11. februar 2025.
  • DRAGON QUEST III HD-2D Remake: En smuk ny version af det klassiske rollespil. I DRAGON QUEST III HD-2D Remake får du lov til at opleve begyndelsen af Erdrick-trilogien. I denne version får vi et væld af nye funktioner, bl.a. nye måder at tilpasse dine figurers udseende på, eksklusivt indhold, der ikke var med i det oprindelige spil, og endda den helt nye profession Monster Wrangler. Udforsk en forunderlig verden og opdag byer, dungeons og huler, mens du kæmper for overlevelse mod fantastiske væsner i dette turbaserede rollespilseventyr. DRAGON QUEST III HD-2D Remake udkommer til Nintendo Switch den 14. november.
  • Goat Simulator 3: Tag kontrol over flere geder, end du nogensinde troede var muligt i denne skøre sandkasse af et spil. Gennemfør missioner og udfordringer, eller skab kaos - det er helt op til dig og din ged, hvad du vælger at gøre. Du er velkommen til at invitere venner til at deltage online eller spille sammen via delt skærm. Goat Simulator 3 udkom digitalt kort efter udsendelsen, mens en fysisk version vil være tilgængelig i november.
  • SpongeBob Squarepants™: The Patrick Star Game: Endelig tager Patrick Star føringen i sit helt eget spil! En stor åben verden venter på dig, og du kan frit udforske hele Bikini Bottom! SpongeBob Squarepants™: The Patrick Star Game lader dig gå på jagt efter skjulte skatte, slippe dit raseri løs i Mrs Puffs Rage Room, mens en række opgaver og udfordringer venter dig fra Sandy Cheeks, Mr Krabs og SpongeBob. SpongeBob Squarepants™: The Patrick Star Game udkommer den 4. oktober.
  • Capcom Fighting Collection 2: : Let's Do It! Capcom giver dig endelig mulighed for at genopleve otte klassiske kampspil, herunder Capcom vs. SNK 2: Mark of the Millennium 2001, Power Stone, Power Stone 2 og Plasma Sword: Nightmare of Bilstein. Hvert af spillene har sin egen unikke tilgang, og uanset hvad du foretrækker, vil Capcom Fighting Collection 2 tage kampen op på Nintendo Switch i 2025.
  • MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics: Jordens mægtigste helte, hårdeste fightere og ondeste skurke støder sammen den 12. september (digitalt) og 22. november (fysisk). Her er syv klassikere: X-MEN CHILDREN OF THE ATOM, MARVEL SUPER HEROES, X-MEN VS. STREET FIGHTER, MARVEL SUPER HEROES vs. STREET FIGHTER, MARVEL vs. CAPCOM CLASH OF SUPER HEROES, MARVEL vs. CAPCOM 2 New Age of Heroes og det klassiske arkadespil THE PUNISHER.
  • Castlevania Dominus Collection: Tre spilfavoritter, der oprindeligt blev udgivet til Nintendo DS, vender endelig tilbage i en samling. Gør dig klar til at slagte monstre, kravle gennem mørke korridorer og kæmpe mod ondskaben selv på tværs af århundreder i disse tre klassiske platformeventyr. Kæmp mod Dracula og hans frygtindgydende håndlangere i Castlevania: Dawn of Sorrow, Castlevania: Portrait of Ruin og Castlevania: Order of Ecclesia samt to versioner af Haunted Castle, arkadespillet, der startede det hele, i en ny og original version. Castlevania Dominus Collection er ude nu.
  • Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2: En remade-version af VR-spillet. I Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2 får du mulighed for at afprøve dit lederskab og dine overlevelsesinstinkter. Hvilke minispil og rædsler venter dig på din første aften i dit nye job? Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2 lanceres til Nintendo Switch til vinter.
  • Five Nights at Freddy's: Security Breach: I den gratis udvidelsespakke til Five Nights at Freddy's: Security Breach indtager du rollen som Cassie, en Faz-fanatiker, som skal redde sin bedste ven Gregory. Men kan de begge komme ud i live? Five Nights at Freddy's: Security Breach - Ruin sniger sig ind på Nintendo Switch denne vinter.
  • Rune Factory: Guardians of Azuma: I denne nye version af Rune Factory-serien bruger du naturens kræfter til at genoprette landet og guderne i den østlige region Azuma. Brug dine kræfter som Earth Dancer til at bekæmpe korrupte kræfter, genopbyg landsbyer for at inspirere deres indbyggere til at vende tilbage, og oplev Rune Factory-klassikere, der tager landbrug og romantik til nye højder. Rune Factory: Guardians of Azuma udkommer til Nintendo Switch i foråret 2025.
  • Atelier Yumia: The Alchemist of Memories & the Envisioned Land: Et japansk rollespil med fokus på ”minder”. I Atelier Yumia: The Alchemist of Memories & The Envisioned Land indtager du rollen som Yumia, og hun må konfrontere sin fortid i dette smukke JRPG-fantasy-eventyr. Styrk dine færdigheder, besejr fjender og udforsk en stor og åben verden i Atelier Yumia: The Alchemist of Memories & the Envisioned Land, der lanceres til Nintendo Switch i begyndelsen af 2025.
  • Tales of Graces f Remastered: Asbel Lhant vender tilbage til planeten Ephinea for at stoppe en eskalerende krig mellem tre kongeriger, der kæmper om kontrollen. Denne rollespilsklassiker, der oprindeligt udkom til Wii, vender nu tilbage med forbedret grafik og en autosave-funktion til glæde for både eksisterende fans og nytilkomne i serien. Tales of Graces f Remastered udkommer den 17. januar 2025.
  • Star Overdrive: Løs gåder, bekæmp fjender og brug Keytars kræfter i dette intergalaktiske rumeventyr. Star Overdrive giver dig kontrol over et hypersonisk hoverboard på en fremmed planet, hvilket gør det lettere at udforske fremmede økosystemer i en åben 3D-verden. Du skal være kreativ for at overvinde de udfordringer, du møder, og for at udvikle dine Keytar-baserede kræfter i dette tredjepersons actionspil. Star Overdrive udkommer til Nintendo Switch i 2025 med tidsbegrænset eksklusivitet.
  • Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars: Den legendariske rollespilsserie vender tilbage med nyudgivne versioner af Suikoden I og Suikoden II. Bliv venner med op til 108 allierede, opbyg din base, udvid din indflydelse, og slå dig sammen med dine allierede for at kæmpe for retfærdighed. Det turbaserede kampsystem har fået en række opgraderinger i denne samling. Suikoden I&II HD Remaster: Gate Rune and Dunan Unification Wars vil være tilgængelig på Nintendo eShop fra 6. marts 2025.

Derudover så vi en montage af en række andre titler, der kommer til Nintendo Switch:

  • The Legend of Heroes: Trails in the Sky the 1st: en turbaseret rollespilssaga, hvor du søger efter en forsvunden far og kæmper mod en række farlige dyr. Lanceres i 2025.
  • Worms Armageddon: Anniversary Edition: De tungt bevæbnede regnorme er tilbage for mere turbaseret krigsførelse i denne genskabelse af klassikeren fra 1999. Spillet udkommer den 26. september.
  • S.T.A.L.K.E.R: Legends of the Zone Trilogy: Overlev, udforsk og kæmp i denne ikoniske samling af first-person shooters. Hemmelighederne i Chornobyls Exclusion Zone er klar til at blive afdækket, når S.T.A.L.K.E.R.-kollektionen udkommer til Nintendo Switch for første gang i november.
  • Disney Dreamlight Valley: Disneys og Pixars livssimuleringseventyr har snart en ”End of Summer”-event, der kan beskrives med ét ord: magisk! Grib kikkerten, og hold udkig efter skumfiduser, så du kan lave lækkerier, der giver dig eksklusive belønninger. Arrangementet løber fra 4. september til 26. september.
  • STAR WARS: Hunters™: Spiller-mod-spiller-kampene i Star Wars-universet kommer med en ny sæson, der starter allerede den 26. september. Gør dig klar til en ny udfordrer, Pilbush, den eksplosive ewok.
  • LEGO® HORIZON ADVENTURES™: Tag med ind i Horizons fantastiske verden af LEGO-klodser. Spillet udkommer til Nintendo Switch i vinteren 2024.
  • Tales of the Shire: A The Lord of The Rings™ Game: Skab din egen hobbitfigur, indret dit hobbithjem, pas haven, tag på fisketur og gør alt det andet, som en god hobbit gør. Spillet udkommer i vinteren 2024.
  • EA SPORTS FC™ 25 udkommer til Nintendo Switch den 27. september, så gør dig klar til at slå dig sammen med vennerne i en række forskellige spil!
  • Disney Epic Mickey er en flot, ny version af det klassiske Wii-spil. Mickey Mouse er tilbage allerede den 24. september!
  • FUNKO FUSION: Nu har du chancen for at samle alle dine popkulturhelte i ét spil! Spillet lanceres i vinteren 2024.
  • Just Dance 2025 Edition: Hold festen i gang med helt nye sange og dansebevægelser, så nu er der ingen undskyldning for at holde sig væk fra dansegulvet. Spillet udkommer den 15. oktober.
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-FitnessBoxing3.png
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-AtelierYumia-EN.jpg
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-CastlevaniaDominusCollection.png
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-SidMeiersCivilizationVII.png
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-STARWARSHunters.jpg
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-YakuzaKiwami.png

Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark