Skip to main content
Luigi banner

It's Luigi time!

11. september 2024

Luigi er måske en lidt større bangebuks end sin bror, men tag ikke fejl - under den smaragdgrønne skjorte banker et heltehjerte!

Luigi formår både at fange uhyggelige spøgelser i Luigi's Mansion-serien til at nedstirre sine konkurrenter i Mario Kart 8 Deluxe. For Luigi er glad både som makker til Mario på hans eventyr og for at spille hovedrollen i sine egne!

Tjek disse spil med den grønklædte helt til Nintendo Switch!


Opdag klassiske spil med Luigi!

Showcase of retrogames

Leder du efter nogle klassiske eventyr med Luigi? Medlemmer af Nintendo Switch Online og Nintendo Switch Online + Expansion Pack kan nyde en række spil med den grønklædte helt, fra det originale Super Mario Bros. til Nintendo Entertainment System til broderlige eventyr i Mario & Luigi: Superstar Saga til Game Boy Advance samt til old-school festligheder i Mario Party til N64 og meget mere!


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark