Skip to main content

Kommende Nintendo Switch-spil – August 2024

torsdag, 1. august 2024
Kommende Nintendo Switch-spil – August 2024
Der er alt fra rare til uhyggelige spil samt alt derimellem på vej til Nintendo Switch i august. Se et udvalg af titler nedenfor, og bemærk at nogle af dem byder på gratis demoversioner!

Star Wars: Bounty Hunter - 1. august

Ifør dig Jango Fetts Mandolorian-hjelm og find en sindsforvirret mørk jedi i Star Wars: Bounty Hunter. Kæmp mod fjender og bevæg dig gennem akrobatiske kampe i dette tredjepersons-actioneventyr, der finder sted inden begivenhederne i Star Wars: Episode II - Attack of the Clones.

Thank Goodness You’re Here! - 1. august

Udforsk den mærkelige by Barnsworth, og sæt dit præg som omrejsende sælger, der påtager sig flere og flere småjobs i Thank Goodness You're Here! Mød farverige figurer og opdag nye områder af byen, efterhånden som mere mærkelige opgaver bliver tilgængelige, alt sammen forud for dit store møde med borgmesteren i denne komedie.

World of Goo 2 - 2. august

Verden er smuk, farlig og endda endnu mere goo’et i World of Goo 2. Brug levende flydende væsener til at bygge broer, opføre tårne og drive flyvende maskiner. Find dine egne unikke løsninger på hver bane, eller byg sammen med op til tre venner i den lokale co-op-funktion eksklusiv til Nintendo Switch.

Natsu-Mon: 20th Century Kid - 6. august

Cat Quest III

Nyd en særlig sommer i den japanske natur, hvor du svømmer i havet, bestiger bjerge, tager på togtur og endda styrer et cirkus! En hjertevarm sommerferie på landet i Japan venter dig i Natsu-Mon: 20th Century Kid.

Du kan downloade gratis demo af dette spil.

Cat Quest III - 8. august

Sæt sejl over Purribean og kæmp mod de frygtindgydende Pi-rotter i Cat Quest III. I dette storslåede rollespilseventyr sejler du solo eller i lokal co-op ud på åbent hav for at finde en forsvunden mytisk skat.

Du kan downloade gratis demo af dette spil.

That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles - 8. august

Har du nogensinde hørt om That Time I Got Reincarnated as a Slime? Deltag i spændende actionkampe, der kombinerer prangende specialbevægelser og kraftfulde kombinationer med alle dine yndlingsfigurer fra anime-serien.

SteamWorld Heist II - 8. august

Havet i SteamWorld Heist II er blevet dødbringende og ætser nu metallemmer og mekaniske hjerter. Tag kommandoen som kaptajn Leeway sammen med den brogede besætning af Steambots, og tag sigte i strategiske turbaserede kampe for at afsløre den gådefulde fare, der truer det store hav.

Cult of the Lamb: Unholy Alliance - 12. august

Den seneste gratis opdatering til Cult of the Lamb byder på nye relikvier, tarotkort og meget mere samt lokal co-op multiplayer. Spil hele forløbet med nyheder for to spillere på eksisterende minispil, når den ene spiller påtager sig rollen som lammet og den anden spiller den nye spilbare figur: geden.

DREDGE - The Iron Rig DLC - 15. august

Ny story, nye genstande og nye udfordringer tilføjes i denne udvidelse til det kosmiske horror-fiskeeventyr DREDGE. Saml, skab og distribuér din vej gennem en ny bebyggelig destination, og undersøg ældgamle uroligheder, der rører på sig i dybet.

Emio - The Smiling Man: Famicom Detective Club - 29. august

Afslør sandheden i en mørk, forskruet thriller: Emio - The Smiling Man: Famicom Detective Club. Opklar det tragiske mord på en gymnasieelev, hvor et uhyggeligt spor minder om uopklarede sager fra fortiden og en vandrehistorie om en morder med et foruroligende modus operandi.

GUNDAM BREAKER 4 - 29. august

Skab, tilpas og styr din egen kraftfulde Gunpla i GUNDAM BREAKER 4. Kombiner dele fra over 250 basissæt, gør dem personlige med maling og diverse mærkater, og sæt dem så på prøve, når du kæmper mod dygtige modstandere i online- eller singleplayer-spil.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark