Skip to main content

Kommende Nintendo Switch-spil – Oktober 2024

onsdag, 2. oktober 2024
Kommende Nintendo Switch-spil – Oktober 2024
På Nintendo Switch kan du deltage i alle tiders største Mario Party, gøre Bikini Bottom fra SvampeBob til din legeplads og meget, meget mere! Se dette udvalg af spil, der lanceres i oktober!

Refind Self: The Personality Test Game – 2. Oktober

Oplev en vidtforgrenet story, og opdag noget om dig selv undervejs i Refind Self: The Personality Test Game. Som androide kan du rejse til steder, der er nøglen til din skabers minder, interagere med andre robotter og afsløre hemmeligheder i dette spil, hvor der ikke er nogen rigtig eller forkert måde at spille på.

SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game – 4. Oktober

Er det her Krusty Krab? Nej, det er Patrick! Indtag rollen som den fjollede havstjerne i SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game og lav sjov ravage i hele Bikini Bottom! Du kan endda tage imod udfordringer fra SvampeBob, Sandy, Blæksprutte og mange flere!

Europa – 11. Oktober

Europa er et fredeligt spil med eventyr, udforskning og meditation. Løb, glid og flyv hen over landskabet, løs mysterier i ruinerne fra et forsvundet rige, og oplev en skøn story om det at vokse op og menneskets forhold til naturen.

Download den gratis demo i Nintendo eShop!

Just Dance 2025 Edition – 5. Oktober

Just Dance 2025 Edition

Invitér venner og familie og slå jer løs i Just Dance 2025 Edition! Uanset om du vil tage festen til et helt nyt niveau, træne, mens du har det sjovt, eller skabe særlige familieøjeblikke, så har denne seneste udgave af Just Dance-serien noget for enhver smag med 40 nye, hotte sange.

Neva – 15. Oktober

Med Neva kan du opleve et følelsesladet actioneventyr fra skaberne af det prisbelønnede GRIS. Efter at den unge kvinde, Alba, via mørke kræfter er blevet knyttet til en nysgerrig ulveunge, begiver parret sig ud på en farefuld rejse gennem en tidligere så smuk verden, mens den langsomt forfalder omkring dem.

Super Mario Party Jamboree – 17. Oktober

Deltag i en den sjoveste fest i Super Mario Party Jamboree! Indtag syv både nye og tilbagevendende baner, kæmp i over 110 minispil, det største antal i et Mario Party-spil til dato! Desuden kan du konkurrere online i Koopathlon, den første konkurrence for 20 spillere i serien!

Yakuza Kiwami – 24. Oktober

Fordyb dig i den story, der startede den episke Like a Dragon- og Yakuza-saga i Yakuza Kiwami. Udforsk Kamurocho, Japans største underholdningsdistrikt, og hjælp Kazama Kiryu med at navigere rundt i Tokyos underverden, mens du konfronterer rivaliserende bander i over-the-top kampe.

Date Everything! – 24. Oktober

Hvor er er hjerterum, er der husrum... bogstaveligt talt! Husholdningsgenstande og -apparater samt endda koncepter bliver til mulige kærlighedsinteresser i Date Everything!, et spil, hvor titlen taler for sig selv. Med 100 figurer kan du møde masser af utraditionelle partnere - vælg fx mellem Cabrizzio the Cabinet, Lux the Lamp, Textbox-chan og mange flere!

dotAGE – 24. Oktober

DOTAGE

Apokalypsen nærmer sig, og landsbyboerne har brug for din hjælp for at overleve i dotAGE. Fordel dine arbejdere og opbyg en blomstrende landsby i kapløb mod den truende undergang i dette turbaserede overlevelsesspil. Vil du opfylde profetien?

Romancing SaGa 2: REVENGE OF THE SEVEN – 24. Oktober

SaGa-franchisen vender tilbage med Romancing SaGa 2: REVENGE OF THE SEVEN, et fuldt 3D-remake af det oprindelige Super Famicom RPG fra 1993. Begiv dig ud på en spændende mission med klassiske og nye funktioner, både japansk og engelsk voiceover, nyarrangerede kompositioner og meget mere.

Shin chan: Shiro and the Coal Town – 24. Oktober

Shin chan: Shiro and the Coal Town

Velkommen til Akita! Start et ubekymret nyt liv på landet i Shin chan: Shiro and the Coal Town, og brug tiden, som du vil, fx på at fiske eller fange insekter. Rejs derefter til Coal Town og hjælp til på det lokale spisested eller kast dig ud i alverdens fantastiske opfindelser.

SONIC X SHADOW GENERATIONS – 25. Oktober

Forbered dig på to unikke højhastighedsoplevelser! I SONIC X SHADOW GENERATIONS kan du indtage rollen som Shadow the Hedgehog i en helt ny story med hidtil usete evner og ikoniske baner. Herefter kan du indtage en komplet remaster af det meget roste SONIC GENERATIONS, en greatest-hits samling af 3D- og 2D-Sonic-baner, nu med opgraderet grafik og nyt bonusindhold.

Shadows of the Damned: Hella Remastered – 31. Oktober

I Shadows of the Damned: Hella Remastered vender den klassiske actionfyldte thriller tilbage fra de kreative hjerner bag SUDA 51 (No More Heroes) og Shinji Mikami (Resident Evil). Kæmp dig vej gennem en hær af dæmoner og stjæl din kidnappede kærlighed tilbage fra Lord of the Underworld!


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark