Skip to main content

Kommende Nintendo Switch-spil - September 2024

mandag, 2. september 2024
Kommende Nintendo Switch-spil - September 2024
Du kan se frem til hyrulianske heltegerninger, storslåede mål, den største Splatfest hidtil og meget mere til Nintendo Switch i september. Tjek de højdepunkterne herunder, og bemærk at flere af dem byder på en gratis demoversion.

BAKERU – 2. September

Befri et eventyrinspireret Japan fra de onde ånders greb i det actionfyldte eventyr BAKERU. Rejs gennem 50 baner som titelhelten Bakeru, og brug hans 'Henge'-forvandlingskraft til at overvinde både forhindringer og fjender!

Gratis demo tilgængelig i Nintendo eShop!

Ace Attorney Investigations Collection – 6. September

Den perfekte anklager Miles Edgeworth er tilbage på sagen i Ace Attorney Investigations Collection! Forlad retssalen og besøg gerningsstedet, hvor du ved brug af logik og deduktion opklarer en række mærkelige sager i to spil - inklusive en efterfølger, der ikke tidligere er udgivet uden for Japan.

Gratis demo tilgængelig i Nintendo eShop!

Yars Rising – 10. September

Et retroinspireret eventyr venter dig i 2D-sci-fi-platformspillet Yars Rising. Som den unge hacker Emi Kimura skal du løbe, hoppe og snige dig omkring i en fordækt organisation, låse op for nye kræfter undervejs og løse hacking-minispil i old school-stil.

LOLLIPOP CHAINSAW RePOP – 12. September

LOLLIPOP CHAINSAW RePOP – September 12th

Kæmp dig vej gennem en zombie-apokalypse med stil og ynde i LOLLIPOP CHAINSAW RePOP! Indtag rollen som den legendariske zombiejæger Juliet Starling i denne remake, der byder på endnu flere måder at rive og flå i de udøde, opdateret grafik og meget mere.

MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics – 12. September

De legendariske crossover-hits er tilbage i MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics. Dyk ned i et actionfyldt lineup bestående af syv unikke titler, herunder tunge navne som X-MEN VS. STREET FIGHTER og MARVEL vs. CAPCOM 2 New Age of Heroes. Samlingen indeholder også det sjældne beat 'em up-spil THE PUNISHER.

Splatoon 3: Grand Festival – 13.-16. September

 

Her fejres to år med Splatoon 3 med 72 timers festligheder i den største Splatfest nogensinde! Kæmp som en del af Team Past, Present eller Future, mens du nyder forestillinger med Squid Sisters, Off the Hook og Deep Cut i løbet af denne tredages begivenhed.

Core Keeper – 17. September

Udforsk en stor underjordisk hule med uendelige ressourcer – enten solo eller med op til syv andre spillere online - i minesandkasseeventyret Core Keeper! Dyk ned i levende biomer og kæmp mod huleagtige væsner, alt sammen i et forsøg på at afdække Core-mysteriet.

The Plucky Squire – 17. September

Hop mellem 2D- og 3D-verdener i det charmerende actioneventyr The Plucky Squire. Hjælp Jot med at løse gåder og opgaver, flyv med jetpack og mød alverdens udfordringer for at holde stilen som helten i en levende historiebog!

EA Sports FC™ 25 – fra 20. september

Oplev flere måder at vinde for klubben på i EA SPORTS FC™ 25. Gå sammen med venner i dine yndlingsspil med den nye 5v5 Rush, og styr din klub til sejr, da FC IQ byder på mere taktisk styring end nogensinde før.

Disney Epic Mickey: Rebrushed – 24. September

Hvert eneste penselstrøg betyder noget i det farverige 3D-platformspil Disney Epic Mickey: Rebrushed. Tag med Mickey Mouse på opdagelse i Wasteland - et sted med glemte Disney-figurer - og brug maling til at genskabe verdens skønhed og anvend en fortynder til at ændre på miljøer og afsløre skjulte hemmeligheder.

Gratis demo tilgængelig i Nintendo eShop!

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom – 26. September

Red Hyrule - denne gang med prinsesse Zeldas visdom - i The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom! Brug hendes kræfter på kreative måder til at udforske det vidstrakte kongerige, bekæmpe monstre, erobre dungeons og løse gåden bag de mystiske kløfter.

Monopoly – 26. September

Kast terningerne, og dyk ned i det klassiske brætspil Monopoly. Op til seks spillere lokalt eller online kan tage en tur rundt på brættet og beundre en fuldt animeret 3D-by, mens du køber, sælger og bytter ejendomme for at få dit imperium til at vokse.

 


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark