Skip to main content

Nintendo Switch-pakker med Animal Crossing: New Horizons eller Nintendo Switch Sports er nu tilgængelige i Europa

torsdag, 19. september 2024
Alle tre konsolpakker leveres med deres respektive spil præinstalleret og et 12-måneders Nintendo Switch Online-medlemskab.

Indtag efteråret i en eksplosion af farver, begynd dit hyggelige ø-liv, eller brug din krop i en række sjove sportsaktiviteter: Flere flotte Nintendo Switch-pakker er nu tilgængelige med enten Animal Crossing: New Horizons- eller Nintendo Switch Sports-spillet. Alle tre pakker indeholder desuden en downloadkode til 12-måneders Nintendo Switch Online-medlemskab.

Nintendo Switch Lite-pakkerne med Animal Crossing: New Horizons fås i to farver: Isabelle Aloha Edition, der er koralfarvet, og Timmy & Tommy Aloha Edition, der er turkisfarvet. Med et motiv, der er inspireret af spillet, giver disse konsoller spillerne mulighed for at tage deres eget ø-paradis med sig overalt. Begge pakker kommer med spillet præinstalleret i systemet og en downloadkode til 12-måneders Nintendo Switch Online-medlemskab inkluderet.

Nintendo Switch Lite er let, kompakt og udelukkende designet til håndholdt spil, som gør den perfekt til både at have med på farten, i sofaen og på stranden. Desuden kan Nintendo Switch Lite spille hele udvalget af Nintendo Switch-spil, der fungerer i håndholdt tilstand, herunder Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Bros. Wonder og det kommende The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, der udkommer den 26. september.

I mellemtiden kommer Nintendo Switch-pakken med Neon Blue/Neon Red Joy-Con med Nintendo Switch Sports præinstalleret og Leg Strap-tilbehøret samt et 12-måneders Nintendo Switch Online-medlemskab inkluderet. Alle kan gribe en Joy-Con-controller og bruge bevægelser fra den virkelige verden til at få deres krop i bevægelse i den seneste titel i Wii Sports-serien, der indeholder otte actionfyldte sportsgrene: volleyball, badminton, basketball, bowling, fodbold, chambara, tennis og golf. Spillerne kan bruge det medfølgende Leg Strap-tilbehør til at lave imponerende spark i fodbold, både i Shoot-Out Mode og i en-mod-en- eller fire-mod-fire-kampe.

Alle tre pakker leveres med et 12-måneders Nintendo Switch Online-medlemskab. Nintendo Switch Online giver spillerne mulighed for at få mest muligt ud af deres spiloplevelse med en række fordele. Det betalte medlemskab omfatter onlinespil i understøttede Nintendo Switch-titler, Cloud Saves til sikker og automatisk sikkerhedskopiering af spildata online, adgang til et stadigt voksende udvalg af over 100 Nintendo Entertainment System-, Super Nintendo Entertainment System- og Game Boy-spil, eksklusive tilbud som Game Trials, eksklusive spil og produkter, som kun Nintendo Switch Online-medlemmer kan købe, og meget mere.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark