Skip to main content

Splatoon 3: Grand Festival Splatfest 13.-16. september

torsdag, 5. september 2024
Big Run-event, amiibo-lancering med mere i forbindelse med Grand Festival.

Den største Splatfest for Splatoon 3, Grand Festival, er lige om hjørnet og starter den 13. september kl. 02:00 og slutter den 16. september kl. 01:59. I alt 72 timer fuld af festligheder og musik. For at fordele teams skal spillerne stemme på spørgsmålet ”Hvad er vigtigst for dig? Fortid, nutid eller fremtid?”.

Spillerne vil også opleve optrædener fra alle Splatoon-seriens grupper: Deep Cut, Squid Sisters og Off the Hook. Under den første del af Splatfest vil de tre grupper rotere mellem tre scener. I den anden del vil de sammen optræde med deres nyeste single ”Three Wishes”. Under begge dele kan man trykke på retningsknapperne for at udtrykke sig med eksklusive emotes.

Under denne Splatfest er 4-vs-2-vs-2 Tricolor Battles tilgængelige fra start. I de første 48 timer vil alle tidligere Tricolor Battle-baner være i rotation, inklusive Scorch Gorge, som tidligere var eksklusiv for Splatfest med Legend of Zelda-tema. I de sidste 24 timer vil den eksklusive Tricolor Battle-bane Grand Splatlands Bowl komme i spil. Hvis du kan få fat i Ultrasignalet der, vil dit teams tilhængere ankomme for at heppe på dig.

Forud for Grand Festival har Grizzco brug for nye medarbejdere til den næste Big Run-event, hvor Salmonids invaderer Grand Splatlands Bowl fra den 7. til 9. september. For at opmuntre alle til at beskytte stedet vil der blive uddelt fiskeskælsbelønninger til alle, hvis spillerne på verdensplan kan samle hele 700.000.000 Goldens Eggs i løbet af begivenheden.

For at få et fotominde fra Grand Festival kan alle, der rangerer med titlen ”Ruler” eller højere i Splatfest, tage billeder med en hvilken som helst af de tre grupper på Giant Clam-scenen. Ud over Deep Cut-opstillingen til spillere, der har fået titlen ”Ruler”, kan spillere, der ejer Splatoon 3 Expansion Pass og Ruler-titlen, også få Squid Sisters- og Off the Hook-opstillinger. En helt ny opstilling bliver låst op for spillere, der når titlen over ”Ruler”.

Desuden er to nye sæt amiibo-figurer lanceret, et med Squid Sisters og et med Off the Hook, som de optræder i Splatoon 3 story mode og den betalte DLC, Side Order. De kommer også med deres eget særlige udstyr samt mulighed for at tage billeder med dem, når man scanner amiibo-figurerne.

Det farverige action-shooter-spil Splatoon 3 blev lanceret den 9. september 2022. Ud over de tilbagevendende Splatfest-begivenheder med 4-vs-2-vs-2 Tricolor Battles kan spillerne blæse, svømme og plaske sig til tops i online og offline 4-vs-4 Turf War-kampe i de solbeskinnede Splatlands, bekæmpe sværme af Salmoids og bølger af farlige bosser i fire-spiller co-op Salmon Run mode og opdage mysterierne i Alterna i offline singleplayer-delen. Desuden indeholder Splatoon 3 Expansion Pass en ny singleplayer-oplevelse, der er designet til at blive spillet igen og igen.

images/_news/2024/0905_splatfest/DEEP_C1.PNG
images/_news/2024/0905_splatfest/SQUID_2.PNG
images/_news/2024/0905_splatfest/OFF_TH2.PNG
images/_news/2024/0905_splatfest/GRANDF1.PNG
images/_news/2024/0905_splatfest/GRANDF2.PNG
images/_news/2024/0905_splatfest/GRANDF3.PNG
images/_news/2024/0905_splatfest/GRANDF4.PNG
images/_news/2024/0905_splatfest/OFF_TH1.PNG

Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark