Skip to main content

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom-trailer viser nyt gameplay i Hyrules regioner

mandag, 5. august 2024
Kendte stammer dukker også op i traileren til spillet, der udkommer den 26. september.

Denne nye trailer til The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, der udkommer til Nintendo Switch den 26. september, introducerer de forskellige lande i Hyrule, deres indbyggere og det helt nye gameplay. På dit eventyr vil du komme til at udforske Hyrules forskellige regioner, fra det centrale plateau til de yderste egne samt fra den tørre Gerudo-ørken til toppen af Eldin-vulkanen.

Befolkningen i Hyrule bliver opslugt af mærkelige kløfter, der er dukket op rundt omkring, og det er op til prinsesse Zelda at redde sit rige. Men Zelda er ikke alene, hun får hjælp af et æterisk væsen, Tri, hvorfra hun får kraften fra Tri Rod til at skabe ekkoer, der her er kopier af ting, der findes i omgivelserne. Ekkoerne kan derefter genskabes for at løse gåder og besejre fjender, ligesom de kan kombineres til kreativ problemløsning. Du kan endda skabe ekkoer af monstre til at kæmpe i kampene.

Undervejs på sit eventyr vil Zelda støde på indbyggere i Hyrule, der kæmper med alle mulige problemer. At hjælpe med at løse deres problemer er en del af rejsen, og eventyrloggen gør det lettere at holde styr på alle quests. For at kunne rejse hurtigere er der spredt genstande, de såkaldte Waypoints, over hele landet, og når de først er opdaget, kan du hurtigt vende tilbage til dem ved at vælge en af dem på kortet. Zeldas trofaste hest hjælper hende også med at krydse Hyrule hurtigere, springe over små forhindringer med lethed og endda galoppere gennem svagere fjender.

Overalt i Hyrule kan du støde på Smoothie Shops bemandet af Business Scrubs, hvor dine indsamlede ingredienser kan blandes til lækre drikke. Disse smoothies har forskellige effekter afhængigt af deres ingredienser, fx genopfyldning af helbred. Zelda kan også udstyre sig med diverse tøj og tilbehør for enten at forbedre visse evner eller bare for at ændre sit udseende.

Når det ikke er nok at skabe ekkoer, kan Zeldas makker Tri hjælpe hende med en mærkelig kraft kaldet Bind, som får genstande til at følge Zeldas bevægelser. Det kan fx være at grave en skjult skat op eller at flytte besværlige fjender. Bind kan endda bruges på ekkoer. Alternativt giver Reverse Bond Zelda mulighed for at følge et væsens eller en genstands bevægelser. Ved at bruge Bind og Reverse Bond kan du finde skjulte stier eller finde flere måder at overvinde forhindringer og løse gåder på. Reverse Bond kan bruges til at få en kampesten til at "følge" Zelda for at åbne et skjult område eller til at forbinde hende med et flyvende væsen og midlertidigt stige til himmels.

En guldfarvet Nintendo Switch Lite Hyrule Edition-konsol inspireret af Legend of Zelda-serien prydet med Hylian Crest på bagsiden og en Triforce under højre styrepind lanceres også den 26. september. I Europa kan spillere få adgang til en række klassiske The Legend of Zelda-titler fra NES, Super NES, Game Boy, Nintendo 64 og Game Boy Advance med det medfølgende 12-måneders individuelle Nintendo Switch Online + Expansion Pack-medlemskab.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark