Skip to main content

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom udkommer i dag

torsdag, 26. september 2024
En heltinde kæmper for at redde sit rige.

I dag udkommer The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom til Nintendo Switch. Her i seriens seneste spil bliver beboerne i Hyrule opslugt af mærkelige sprækker i jorden, der er dukket op overalt i landet. I selskab med et æterisk væsen ved navn Tri begynder prinsesse Zelda sit store eventyr for at redde sit rige, kun udstyret med Tri Rod og sin visdom.

Funktioner:

  • Echoes: Ved hjælp af Tri Rod kan Zelda skabe ekkoer, der er efterligninger af ting, der findes i omgivelserne. Ekkoer kan derefter genskabes for at løse gåder og kan kombineres til forskellige kreative problemløsninger, såsom at bruge vandblokke til at nå nye højder, lave broer ud af gamle senge, kaste sten mod fjender og meget mere. Zelda kan endda skabe ekkoer af monstre, der kan kæmpe ved hendes side i kamp.
  • Bind & Reverse Bond: Når det ikke er nok at skabe ekkoer, kan Tri låne Zelda den særlige kraft kaldet Bind, der får objekter til at følge Zeldas bevægelser. Alternativt giver Reverse Bond Zelda mulighed for at følge et objekts bevægelser. Ved hjælp af disse evner kan du finde flere måder at overvinde forhindringer og løse gåder og opgaver på.
  • Still World: For at redde alle dem, som er blevet opslugt af sprækkerne, må Zelda og Tri bevæge sig ind på et mærkeligt, forvrænget område. Hver indgang til denne Still World fører til et særligt område med et unikt terræn. Nogle steder finder de endda dungeons med udfordrende bosser, der bare venter på deres ankomst.
  • Swordfighter form: Når Zelda udforsker Still World, finder hun et mystisk sværd, der giver hende mulighed for at forvandle sig til en Swordfighter-form i kort tid og kæmpe direkte mod fjender. Med sin midlertidige mægtige kraft kan hun komme videre, selv når hendes vej er blokeret, slå fjender ned på egen hånd og endda kæmpe sammen med ekkoer.
  • Automatons: Hyrule er også hjemsted for mange skæve figurer, og nogle af dem vil være til stor hjælp, fx Dampé, som kan skabe såkaldte automatons. Disse usædvanlige maskiner kan hjælpe Zelda ved at udløse kraftige effekter.
  • Yderligere evner og funktioner omfatter ridning, Waypoints til at gøre rejsen gennem Hyrule endnu hurtigere, en Adventure Log til at følge dine quests, Smoothies med forskellige effekter, outfits og tilbehør, der forbedrer visse evner og meget mere.
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-01.jpg
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-02.jpg
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-03.jpg
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-10.jpg
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-27.jpg
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-16.jpg

Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark